75 g quinoa, 1 skalotteløg, 1 ds kikærter (gerne sorte), 2 spsk finthakket bredbladet persille, 1 økologisk citron, 2 spsk olivenolie, salt og friskkværnet peber, et kvart spidskål, en kvart agurk, 150 g cherrytomater, 300 g stegt kyllingefilet, 8 spsk hummus, 2 spsk finthakket purløg, ( 4 maison jar)
- Kog quinoa efter anvisningerne på pakken. Si eventuelt overskydende vand fra
- Pil løget, og hak det fint
- Skyl og afdryk kikærterne
- Vend den kogte quinoa med løg, kikærter og finthakket persille.
- Smag til med citronsaft, fintrevet citronskal, olivenolie, salt og peber.
- Skær spidskål i tynde strimler
- Skyl agurken og skær den i tynde skiver
- Skyl tomaterne og halvér dem
- Skær det stegte kyllingekød i mundrette bidder.
- Fordel hummus i bunden af glassene, læg quinoasalat ovenpå og top med spidskål, agurk, kylling, tomat og purløg