Syltede rødløg: 1 rødløg, 1 dl eddike, 1 dl sukker
Sauteret spinat: 250 g frisk spinat, 1 spsk olivenollie til stegning, salt
Spejlæg: 8 æg, 2 spsk olovenolie til stegning, salt og friskkværnet peber
I øvrigt: 8 skiver rugbrød, 8 skiver røget laks, 1 bk karse, 1 tsk tørrede chiliflager
Syltede rødløg:
- Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
- Kog eddike og sukker op i en lille gryde, til sukkeret er opløst. læg løgskiverne i gryden, og lad dem småkoge i lagen i 2-3 minutter.
- Tag gryden af varmen, og lad rødløg og lage afkøle i 15 minutter.
Sauteret spinat:
- Skyl og afdryp spinaten .
- Steg spinaten i olie i ca 1 minut, til den falder sammen.
- krydr med salt
Spejæg:
- Slå æggene ud på en varm pande med olie, og steg dem som spejlæg.
- Krydr med salt og peber
Servering:
- Rist rugbrødsskiverne sprøde på en brødrister.
- Anret rugbrødsskiverne med spinat, røget laks, spejlæg og syltede rødløg, og top med klippet karse og et drys chiliflager.
Server straks.
Print denne post