Funder på madensverden.
Tænd gasgrillen således, at du rammer ca. 200 ved indirekte varme.
Laks: Cirka 700-800 gram fersk lakseside med skind, citronsaft.
(Beregn 200 gram pr. person)
Marinade: ½ dl olivenolie, 1 tsk. løgpulver, 1 presset fed hvidløg, 1 tsk. paprika (stærk efter smag), 1 tsk. fint salt, friskkværnet peber
- Bland alle ingredienserne til marinaden godt sammen.
- Tjek laksen for eventuelle ben.
- Smør så først laksen ind i citronsaft. Giv den rigeligt.
- Smør laksen med marinaden – masser denne ind i kødet
- Læg laksen i et alubakke
- Lad den hvile fem minutter
- Placer laksen i grillen på elementet der ikke er tændt (indirekte varme)
- Grill laksen 15-17 minutter. Laksekødet skal kunne skilles i lameller i løse stykke – den må ikke blive tør.
Server laksen med flutes, små kartofler, salat og cremefraiche dressing som i denne opskrift.
Print denne postOpsamling
Opskriftsnavn
Grille lakseside med paprikamarinade
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
1 Review(s) Based on