Grille lakseside med paprikamarinade

Funder på madensverden.

Tænd gasgrillen således, at du rammer ca. 200 ved indirekte varme.

Laks: Cirka 700-800 gram fersk lakseside med skind, citronsaft.
(Beregn 200 gram pr. person)

Marinade: ½ dl olivenolie, 1 tsk.  løgpulver, 1 presset fed hvidløg, 1 tsk. paprika (stærk efter smag), 1 tsk. fint salt, friskkværnet peber

  1. Bland alle ingredienserne til marinaden godt sammen.
  2. Tjek laksen for eventuelle ben.
  3. Smør så først laksen ind i citronsaft. Giv den rigeligt.
  4. Smør laksen med marinaden – masser denne ind i kødet
  5. Læg laksen i et alubakke
  6. Lad den hvile fem minutter
  7. Placer laksen i grillen på elementet der ikke er tændt (indirekte varme)
  8. Grill laksen 15-17 minutter. Laksekødet skal kunne skilles i lameller i løse stykke – den må ikke blive tør.

Server laksen med flutes, små kartofler, salat og cremefraiche dressing som i denne opskrift.

Print denne post Print denne post
Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Grille lakseside med paprikamarinade
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)