Ovnstegt timiankylling og spinatsalat med jordbær

Fundet i et af sommerens LIMEblade

500 g nye kartofler, 4 kyllingebrystfileter, 4 spsk olivenolie, 1 lille bundt timian, salt og friskkværnet peber

Spinatsalat: 250 g jordbær, 100 g frisk babyspinat, 200 g frisk mozarella, 2 spsk balsamicoeddike, 6 spsk olivenolie, salt og friskkværnet peber, 1 håndfuld basilikumblade

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skrub kartoflerne, og skær dem i kvarte.
  3. Læg kyllingefileterne ovenpå kartoflerne,
  4. Dryp olivenolie over kylling og kartofler.
  5. Krydr med hakket timian, salt og peber.
  6. Steg kylling og kartofler i ovnen i ca. 30 minutter.

Spinatsalat:

  1. Rens jordbærrene, og skær den i skiver,
  2. Skyl og tør babyspinaten,
  3. Bræk mozarellaen i indrestykker,
  4. Vend babyspinat sammen med jordbær og og mozarella.
  5. Dryp med balsamicoeddike og drys med basilikumblade.
  6. Vend forsigtigt salaten sammen.
  7. Server kyllingefileter og kartofler direkte i fadet med spinatsalaten som tilbehør
Print denne post Print denne post