Fundet i et af sommerens LIMEblade
500 g nye kartofler, 4 kyllingebrystfileter, 4 spsk olivenolie, 1 lille bundt timian, salt og friskkværnet peber
Spinatsalat: 250 g jordbær, 100 g frisk babyspinat, 200 g frisk mozarella, 2 spsk balsamicoeddike, 6 spsk olivenolie, salt og friskkværnet peber, 1 håndfuld basilikumblade
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skrub kartoflerne, og skær dem i kvarte.
- Læg kyllingefileterne ovenpå kartoflerne,
- Dryp olivenolie over kylling og kartofler.
- Krydr med hakket timian, salt og peber.
- Steg kylling og kartofler i ovnen i ca. 30 minutter.
Spinatsalat:
- Rens jordbærrene, og skær den i skiver,
- Skyl og tør babyspinaten,
- Bræk mozarellaen i indrestykker,
- Vend babyspinat sammen med jordbær og og mozarella.
- Dryp med balsamicoeddike og drys med basilikumblade.
- Vend forsigtigt salaten sammen.
- Server kyllingefileter og kartofler direkte i fadet med spinatsalaten som tilbehør