Æg med gravad laks

Original opskrift fundet på www.hendesverden.dk

150 g gravad laks, 1 tsk væde fra ansjoserne, 2 spsk. hakket rødløg, 2 spsk. hakket dild, 2 spsk. hakket purløg, ½ dl færdigkøbt rævesovs, salt, friskkværnet hvid peber, 6 hårdkogte æg.

Tilbehør: Dild og rugbrød

  1. Kog og afkøl æggene.
  2. Rist rugbrød og skær i pasende små trekanter og  sæt til afkøling.
  3. Skær laksen i små tern.
  4. Bland laksen med løgene, dild, purløg, rævesovs og væde fra ansjoserne.
  5. Smag til med peber og salt.
  6. Pil æggene, og skær dem halvt over på langs. Skær ligeledes lidt af bunden på de halve æg, så de kan stå.
  7. Fordel lakseblandingen på æggene, og pynt med dild.
  8. Placer æggene på rugbrødstrekanterne.
Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.