Original opskrift fundet på www.hendesverden.dk
150 g gravad laks, 1 tsk væde fra ansjoserne, 2 spsk. hakket rødløg, 2 spsk. hakket dild, 2 spsk. hakket purløg, ½ dl færdigkøbt rævesovs, salt, friskkværnet hvid peber, 6 hårdkogte æg.
Tilbehør: Dild og rugbrød
- Kog og afkøl æggene.
- Rist rugbrød og skær i pasende små trekanter og sæt til afkøling.
- Skær laksen i små tern.
- Bland laksen med løgene, dild, purløg, rævesovs og væde fra ansjoserne.
- Smag til med peber og salt.
- Pil æggene, og skær dem halvt over på langs. Skær ligeledes lidt af bunden på de halve æg, så de kan stå.
- Fordel lakseblandingen på æggene, og pynt med dild.
- Placer æggene på rugbrødstrekanterne.