Tokyo, Hiroshima og Kyoto…….

Så er man kommet ind i konfirmationstiden, når man har en datter i 7. klasse. Hun har dog valgt ikke at blive konfirmeret, og har i stedet for valgt en rejse. Hun har selv valgt destinationen og mange af aktiviteterne…….Og jeg er den heldige rejseledsager. Yeahhh 🙂 12 dage med min eneste datter i Japan, det bliver en fantastisk oplevelse.

Vi har valgt at få rejsen arrangeret af  Japanspecialisten,  det har været upåklageligt. Udgangspunktet for rejsen er “Japan for Teenagere” med en smule justeringer og tillæg af dage og rejsedestinationer.

NU er der også kommet diverse fly- og togbilletter, Vouchers til hoteller, mai-café, sightseeings, tempel og paladsbesøg, fredsmuseum og parker, og meget meget mere, ……Så føles det lige pludseligt meget mere virkeligt at vi den 9. Maj 2016 drager 12 dage til Japan og besøger Tokyo, Hiroshima og Kyoto.

Sidder lige nu og forsøger at danne mig et lille overblik på kortene over de 3 byer, men bare Tokyo er jo kæmpe stor, så det er en kende uoverskueligt.

Min søde Victoria har siden september gået til Japansk sprog/kultur på Næstved Ungdomsskole og kan nu (heldigvis) spørge om vej,  om pris, mm, og det gør mig lidt mere tryg. Hun har desuden, det sidste år, “travet” Tokyos gader tynde via Google Street View, og har memoreret vejen mellem adskillige besøgsværdige butikker/ områder m.m., så vi skal nok få fyldt op på oplevelser.

Uhhh hvor vi glæder os.