Snebolde med marcipan/orangefyld (Ca. 24 stk.)

Lavet over en opskrift på www.Isabellas.dk

250 g ren rå marcipan,  skallen af ½ usprøjtet appelsin, 1 spsk. appelsinlikør, fx Grand Marnier, Cointreau eller TrippleSec, 200 g Hvid chokolade, 50 g flormelis, 2 spsk. kandiseret appelsinskal.

  1. Hak marcipanen i mindre stykker.
  2. Bland marcipan,  appelsinskal og appelsinlikør.
  3. Hak chokoladen fint, og smelt halvdelen over vandbad.
  4. Tag gryden af blusset, og kom resten af chokoladen i.
  5. Rul kugler af marcipanmassen, og dyp derefter i den smeltede chokolade.
  6. Drys list kandiseret appelsinskal på hver enkelt “sneboldt”
  7. Lad kuglerne stå til chokoladen er stærknet helt .
  8. Opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet.
Print denne post Print denne post