Fundet i et af mine Magasinet Mad 09/2013
6 skiver parmaskinke, 250 g små tomater, 100 g rucola, 500 g frisk pasta. 40 g ristede pinjekerner
Ostesauce: 25 g smør, 3 spsk. hvedemel, 5 dl mælk, 1 knivspids revet muskatnød, 1 nip cayennepeber, salt og friskkværnet peber, 50 g cheddarost, 50 g Primadonna-ost
Ostesauce:
- Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Tilsæt mel, og rør konstant, til blandingen samler sig.
- Skru ned til svag varme, og rør mælken i lidt ad gangen. Rør hele tiden.
- Smag til med muskatnød, Cayennepeber, salt og peber.
- Riv de 2 slags ost, og rør dem i saucen, til de smelter.
- Hold saucen varm.
Øvrigt:
- Tænd ovnen på 200º. Læg parmaskinken på en bageplade med bagepapir, og rist den i ovnen i ca. 5 minutter.
- Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Skyl og tør rucolaen.
- Kog pastaen. Hæld pastaen over i en sigte, og lad den dryppe af.
- Hæld herefter pastaen tilbage i gryden, og vend den sammen med ostesaucen.
- Vend tomater og rucola i, og anret pastaen i en serveringsskål.
- Drys med ristede pinjekerner, og top med sprød parmaskinke knust i mindre stykker.
- Servér straks.