Pandekagedej: 2 æg, 3 dl quinoamel, 4 dl vand, 1 knsp salt, kokosolie eller anden olie til stegning
Tomatsauce: 2 dl semidried tomater, 2½ spsk sukker, 3 spsk hvidvinseddike, salt, oregano
Fyld: ½ finthakket rødløg, 10 hakkede champignoner, 1 tsk røget paprika, 1 dl revet gedeost
Tomatsauce:
- Purer alle ingredienserne til saucen og smag til med salt og oregano
Pandekager:
- Pisk æg og quinoamel, vand og salt grundigt sammen til en dej.
- Smelt lidt kokosolie eller hæld anden olie på den varme pande og bag pandekagerne ca. 2 minutter på hver side.
Fyld:
- Rør tomatsaucen (2 dl) med rødløg, champignon og paprika sammen og fordel det på halvdelen af hver pandekage.
- Drys med revet gedeost og fold pandekagen.
- Bag pandekagerne i ovnen ved 200 grader i 7 minutter til osten er smeltet.
Server med guacamole og men masse grøn salat.
Print denne post