Quesadillas (3 portioner – frokost/let aftensmad)

Pandekagedej: 2 æg, 3 dl quinoamel, 4 dl vand, 1 knsp salt, kokosolie eller anden olie til stegning

Tomatsauce: 2 dl semidried tomater, 2½ spsk sukker, 3 spsk hvidvinseddike, salt, oregano

Fyld: ½ finthakket rødløg, 10 hakkede champignoner, 1 tsk røget paprika, 1 dl revet gedeost

Tomatsauce:

  1. Purer alle ingredienserne til saucen og smag til med salt og oregano

Pandekager:

  1. Pisk æg og quinoamel, vand og salt grundigt sammen til en dej.
  2. Smelt lidt kokosolie eller hæld anden olie på den varme pande og bag pandekagerne ca. 2 minutter på hver side.

Fyld:

  1. Rør tomatsaucen (2 dl) med rødløg, champignon og paprika sammen og fordel det på halvdelen af hver pandekage.
  2. Drys med revet gedeost og fold pandekagen.
  3. Bag pandekagerne i ovnen ved 200 grader i 7 minutter til osten er smeltet.

Server med guacamole og men masse grøn salat.

Print denne post Print denne post