Nudelwok med oksekød

200 g ægnudler, 500 g mørt oksekød i strimler, 1 squash, 1 + 1/2 spsk. olie, 2 chilier, finthakkede (Man kan lave en børneportion uden chili) 3 spsk. + 1 dl japansk soya, 3 æg, 1/2 dl finthakkede peanuts

  1. Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Lad dem dryppe godt af.
  2. Skær squashen i skiver.
  3. Steg oksekødet i olie på en hed wokpande i ca. 1 min.
  4. Tag kødet op, læg det i en skål og bland med 3 spsk. soya.
  5. Steg squashen.
  6. Steg nudlerne i 1/2 spsk. olie på en stor pande.
  7. Slå æggene i, et ad gangen. Rør hele tiden. Tilsæt soya.
  8. Bland oksekød og squash i.
  9. Drys peanuts og chili over ved servering.

Print denne post Print denne post