4 Bagekartofler a´ca 200g, 1 squash, 4 skiver parmaskinke (ca 60 g), 100 g frisk babyspinat, 1 spsk olivenolie, 2 dl hytteost, 1/2 tsk salt, friskkværnet peber, 100 g gratineringsost
Sæt ovnen på 200 grader, Skrub kartoflerne og bag dem møre i ovnen i ca 1 time. Skyl Squashen og skær den i små tern. Skær skinken i mindre stykker. Skyl spinaten. Steg squash og skinke i olien i ca. 4 minutter, til det har fået lidt farve. Hæld squash/skinke af panden og læg da spinaten på panden. Når spinaten lige falder sammen, afkøles den let og væden presses af. Tag de bagte kartofler ud af ovnen efter 1 time , halver dem og skrab indmaden ud, uden at ødelægge skrællen. Bland indmaden med squash, skinke, spinat og hytteost og smag til med salt og peber. Læg fyldet tilbage i skrællerne og drys med gratineringsosten. sæt retten tilbage i ovnen, i ca. 12 minutter.
Server straks, for den bedste smagsoplevelse.