Nudler med kylling

Nudler med kylling

250 g fuldkornsnudler, 500 g kyllingefilet, 2 spsk olie, 1 fed hakket hvidløg, 1.2 tsk hakket chili, ½ dl Soya, 1 dl teriyakisauce, 500 g små broccolibuketter, 2 dl boullion, 3-5 forårsløg, 3 spsk cashewnødder

Tilbehør halve cherrytomater i evt. både i rød og gul

  1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og afdryp dem i en sigte efterfølgende.
  2. Skær kødet i 1 cm´s tykke skiver på tværs. Steg kødet i olie til det er gyldent.
  3. Tilsæt soya, chili, hvidløg, teriyakisauce, broccolibuketter og boullion ved.
  4. Kog det sammen i 3-4 minutter.
  5. Vend nudlerne i og pynt med de snittede forårsløg og cashewnødderne.
Print denne post Print denne post

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.