8 stk
100 g hasselnøddekerner, 100 g smør, 100 g flormelis, 2 spsk fløde, 1 spsk mel
- Mal eller hak nødderne meget fint.
- Blad nødderne med de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde og varm op under omrøring. Kog bandingen op og lad den køle lidt af bagefter.
- Tegn på 2 stykker bagepapir 8 cirkler med en diameter på ca 12 cm.
- Fordel dejen i de 8 cirkler, helt ud til stegerne.
- Sæt een plade af gangen i ovnen ved 200 grader.
- Bag hver plade ca 6 minutter til de er gyldne.
- Lad kagerne køle lidt af inden de løftes af med en palet og lægges over et omvendtstående glas.
- Tryk forsigtigt kagen ned over glasset og lad derefter kagerne køle hel af.
Kurvene kan fyldes med mange forskellige lækre sager: flere slags is, friske frugter med råcreme eller flødeskum.