Conchiglioni med porre, fløde og parmaskinke (4 pers)

5 snittede porrer, 3 hakkede skalotteløg, 3 fed hakkede hvidløg, 50 g smør, 3 dl fløde 38% eller madlavnings-fløde 18%, 1 3/4 dl hønseboullion, 50 g friskrevet pecorino, salt, peber, lidt timianblade, 2 spsk friskhakket persille, evt revet muskatnød, 125 g tyndtskåret Parmaskinke, 300 g (tørre) conchiglioni.

Damp porrer, løg og hvidløg bløde i smør og tilsæt derefter fløde og boullion. Lad det simre for jævn varme til grønsagerne er møre. Vend osten i, og lad den smelte. Smag til med krydderier efter ønske. Kog pastaen al dente, afdryp og bland den med saucen. Server portionsanrettet i dybe tallerkener toppet med de papirtynde skiver af parmaskinke og evt et drys med persille.

Serveres med en grøn salat og noget rustikt brød

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.