400 g skært kalvekød, 2 spsk mel, salt og peber, 1 spsk smør, 1 spsk rapsolie, 250 g skalotteløg, 1/4 selleri, 2 porrer, 2 gulerødder, 4 dl kalveboullion, meljævning eller maizena, 1 bundt persille.
- Skær kødet i 2 cm tern og vend det i melet tilsat salt og peber.
- Brun kødet i smør/olie i en gryde.
- Når kødet er brunet af tilsættes løgene skåret i halve eller kvarter (alt efter deres str.), selleri i tern, de rensede porrer i 2 cm stykker og skiver af gulerod.
- Hæld boullionen ved og lad retten simre under låg i 1 1/2 time.
- Tag kød og grønsager op med en hulske og jævn derefter saucen med enten en mel eller maizena jævning.
- Kom kød og grønt tilbage i gryden når saucen er jævnet og smag til.
- Drys retten med hakket persille inden servering.
Serveres med kogte hvide kartofler eller kartoffelmos.