Jordbærfromage II

500 g jordbær, 6 blade husblas, , 3 past. helæg, 2½ dl fløde, 85 g sukker

Pynt: Jordbær

  1. Skyl bærrene, nip dem, og læg dem til afdrypning på et rent, tørt viskestykke.
  2. Blend jordbærrene.
  3. Læg husblasen i koldt vand i 6-8 minutter, imens piskes æggene med sukker til en luftig æggesnaps og vend bærrene deri.
  4. Pisk fløden stiv.
  5. Husblasen trykkes fri for vand og smeltes over vandbad.
  6. Afkøl husblasen med lidt af fromageblandingen, og vend derefter husblasen i resten af fromageblandingen.
  7. Vend derefter flødeskummet forsigtigt deri.
  8. Hæld fromagen i en skyllet serveringsskål og stil den koldt nogle timer.

Pynt med jordbær inden servering

Print denne post Print denne post