Marengs: 2 past. æggehvider, 180 g sukker
Creme: 2 past. æggeblommer, 90 g sukker, 3 dl fløde, 2 dobbelte daim (ca 120g)
Marengs:
- Pisk sukker og æggehvider til marengsmasse.
- Hæld massen i en godt smurt og bagepapirklædt springform og bag ved 150 grader i ca. 1½ time.
- Afkøl efter bagning marengsen på en rist
Creme:
- Pisk blommer og sukker til en luftig æggesnaps.
- Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen.
- Grovhak Dajm og vend det i cremen (gem evt lidt til pynt).
- Læg marengsbunden tilbagfe i springformen og hæld cremen indover.
- Sæt kagen minimum 2 timer i fryseren.
- Står kagen længere end 2 timer på frost, bør den tages ud ca ½ time før den skal serveres.
Kan evt. pyntes med flødeskum og hakket Dajm