Skinkeschnitzler med blomkålssalsa

Citronstegte skinkesnitzler med blomkålssalsa

Schnitzler: 4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g, 2 spsk olie, 
salt og peber
, 1 citron

Blomkålssalsa: 
1/2 agurk, 4 tomater,
 1lille blomkål, 1 frisk chili
,  2 spsk olivenolie, 2 spsk citronsaft

Tilbehør i øvrigt: 3 dl løse ris kogt efter anvisningen på pakken ,
1/2 bundt purløg


Blomkålssalsa:

  1. Skær agurk og tomat i små tern og blomkål i små buketter. Rens chilien og hak den fint.
  2. Bland agurk, tomat, blomkål, chili, olivenolie og 2 spsk citronsaft sammen. Smag til med salt.

Schnitzler:

  1. Skær 4 både af citronen.
  2. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  3. Varm olien og steg citronbådene ca. 1 minut på hver side.
  4. Tag citronbådene af og brun hurtigt schnitzlerne ved kraftig varme.
  5. Skru ned til middelvarme og steg færdig (1½-2 minutter på hver side), til de er netop gennemstegte.

Tilbehør i øvrigt: Smag nykogte ris til med fintklippet purløg, de sidste spsk citronsaft, salt og peber.

[Print_link]