Schnitzler: 4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g, 2 spsk olie, salt og peber , 1 citron
Blomkålssalsa: 1/2 agurk, 4 tomater, 1lille blomkål, 1 frisk chili , 2 spsk olivenolie, 2 spsk citronsaft
Tilbehør i øvrigt: 3 dl løse ris kogt efter anvisningen på pakken , 1/2 bundt purløg
Blomkålssalsa:
- Skær agurk og tomat i små tern og blomkål i små buketter. Rens chilien og hak den fint.
- Bland agurk, tomat, blomkål, chili, olivenolie og 2 spsk citronsaft sammen. Smag til med salt.
Schnitzler:
- Skær 4 både af citronen.
- Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
- Varm olien og steg citronbådene ca. 1 minut på hver side.
- Tag citronbådene af og brun hurtigt schnitzlerne ved kraftig varme.
- Skru ned til middelvarme og steg færdig (1½-2 minutter på hver side), til de er netop gennemstegte.
Tilbehør i øvrigt: Smag nykogte ris til med fintklippet purløg, de sidste spsk citronsaft, salt og peber.
[Print_link]