Sommerferie 2011

Ja det bliver jo en alternativ sommerferie i år med sådanne en ny lille størrelse i familien. Vi har haft familie-sommerferie-møde og der blev lagt lidt planer.

Planen bliver, at vi arrangerer en masse endagsture rundt til seværdigheder på Sjælland, nogle af turene tager Far, Alexander og Victoria på alene, fordi det ikke er alle stederne, der lige egner sig til en ammende mor med en helt ny baby.

Vi har 4 uger sammen allesammen fra Valdemars fødselsdag…..og de første 9 dage er jo så allerede gået med følgende:

Indlæggelse på Næstved Sygehus et par dage i forb med Valdemusens ankomst, i disse dage var Victoria og Alexander på “ferie” ved farmor

Så lige et par afklimatiseringsdage hjemme, hvor alle vænner sig til den nye situation 🙂

Barselsgæster løbende

Biograftur for far og store børn, Kung Fu Panda 2 i 3D, kan anbefales, de var vildt begejstrede, da de kom hjem. Se trailer her

I søndags var mine søde poder på tur med Mormor og Morfar. De var ude og køre med veterantoget Hønsetoget Køge-Næstved tur_retur  Man bliver sat tilbage til en gammel film med politiet på sommertur i OlsenBanden.

Resten af ferien skal gå med familietur til Holmegaard Park og IKEA, og derefter telttur i haven for mand og børn. Mon ikke også kalenderen allerede rummer en del flere barselsgæstebesøg og slutteligt holder Husbonden Alive-C64 fest i kælderen, hvor mine poder får lov at lære noget med at kode !!!!!!