Nissedrillerier

Her hos os kommer der fra den 1. til d. 24 en lille (drille-)nisse forbi hver nat, han har som regel en lille gave med til børnene, men hvis ikke der jævnligt er sat risengrød, pebernødder og lignende frem, kan han godt finde på at drille lidt. 

I år har han tabt en hel sæk med ris foran børnenes døre, så de trådte ud i det med bare tæer om morgenen, Så har han hængt nybagte vanillekranse op i lampen over spisebordet. en søndag havde han taget adventsgaverne fra bedsteforældrene og gemt dem. En anden morgen oplevede begge børn at deres støvler var blevet alt for små….fordi nissen havde fyldt den med små æbler.

En morgen hang vinterstøvlerne i lyskronen i gangen og i lampen på badeværelset og en anden gang var der rød mælk i køleskabet. 

Lige op til jul havde nissen hængt nye nissehuer op i lampen over køkkenbordet og fyldt pebernødder i dem, det var dejligt…….og det var også en god morgen, den dag den havde lagt ekstragaver under det nypyntede juletræ.

Den 24. om morgenen var der hængt noget fint juletøj op i gangen og i gaverne var der nye fine julesko.

Opdatering (30/11-2009): I løbet af denne december vil jeg poste et nyt nissedrilleri hver aften i december. Se mere her.