Velkommen til vores nye liv anno 2010…

nr. 18

Ja for nu føles det nye hus efterhånden som et hjem 🙂 Det er jo ikke meget man for postet på denne lille blog, når ens verden er fuldt til randen med gøremål i huset og der er jo stadig den sædvanlige ekstremt travle hverdag.

Nu kan jeg jo ikke leve uden udfordringer, så her 1/3 startede jeg jo også på mit nye job, et dejligt job, som konsultationssygeplejerske, jeg har fået meldt mig ind i den rigtige Fælles Sammenslutning FS9 og er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt for mig og udviklingen af min videre faglighed. Det virker, her efter  godt 14 dage, fantastisk spændende med en meget afvekslende hverdag, og mine kolleger er nogle søde og imødekommende mennesker. Alt det nye og afvekslende har dog spillet mig det puds, at jeg bliver meget træt i mit hoved sidst på dagen, og det har, siden jeg startede, resulteret i, at jeg sover på sofaen allerede ved 21-tiden hver aften….mon ikke det snart bliver bedre med det, jeg er jo slet ikke færdig med alle mine gøremål kl 21 !!!

Desværre betyder hus med have også, at vi nok må af med af kolonihaven..snøft ! Det er jo uendeligt trist, men der ER bare ikke tid nok til begge dele. Jeg ville jo ellers gerne beholde den med de dejlige buske og træer, der giver så fantastisk megen frugt. Jeg har tænkt så det brager, og da jeg ingen tidsvender har, ja så må jeg jo nok bare erkende, at alle almindelige mennesker kun tildeles 24 timer på et døgn i denne verden.