Bullar (Bornholmske havregrynskugler)

Bullar (Bornholmske havregrynskugler)

Mine barndoms naboer lavede altid nogle fantastiske havregrynskugler, Bullar, som vist er en opskrift fra Bornholm. De smager bare så godt, og er nok faktisk min favorit juleguf…..Mmmmhm

500 g havregryn, 200 g smør, 400 g sukker, 100 g kkao, 1 flaske romessens, 12 spsk kaffe.

  1. Ælt alle ingredienserne godt sammen og form kugler i en passende størrelse.
  2. Rul havregrynskuglerne i enten sukker eller revet kokos og lad dem  “tørre” natten over, inden de pakkes og opbevares i en tætsluttende boks … helst lidt kælderkøligt.

Print denne post Print denne post

Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Bullar (Bornholmske havregrynskugler)
Publiseret d.
Forberedelsestid
Totalt tidsforbrug

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.