Vanillekranse

Vanillekranse (100 stk)

250 g mel, 1/8 tsk bagepulver, 4 tsk vanillesukker eller kornene fra 1 stor stang vanille, 125 g flormelis, 100 g smuttede mandler, 250 g smør

  1. Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og flormelis sammen.
  2. Hak mandlerne fint, rist dem let på en tør pande, og tag dem af, når de er gyldne.
  3. Køl mandlerne godt af inden de blandes i det sigtede.
  4. Skær smørret i ganske små term og og ælt det med melblandingen.
  5. Sæt dejen på køl i ca. 1/2 time, og kør den derefter igennem en kageplade med stjerneform vha. kødhakkeren.
  6. Skær dejpølserne i 8-10 cm og form dem til kranse.
  7. Sæt vanillekransene på bagepapir/smurt bageplade og bag dem midt i ovnen ved 185° i ca 8 minutter.

Print denne post Print denne post

Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Vanillekranse
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)