250 g mel, 1/8 tsk bagepulver, 4 tsk vanillesukker eller kornene fra 1 stor stang vanille, 125 g flormelis, 100 g smuttede mandler, 250 g smør
- Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og flormelis sammen.
- Hak mandlerne fint, rist dem let på en tør pande, og tag dem af, når de er gyldne.
- Køl mandlerne godt af inden de blandes i det sigtede.
- Skær smørret i ganske små term og og ælt det med melblandingen.
- Sæt dejen på køl i ca. 1/2 time, og kør den derefter igennem en kageplade med stjerneform vha. kødhakkeren.
- Skær dejpølserne i 8-10 cm og form dem til kranse.
- Sæt vanillekransene på bagepapir/smurt bageplade og bag dem midt i ovnen ved 185° i ca 8 minutter.
Opsamling
Opskriftsnavn
Vanillekranse
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
1 Review(s) Based on