Travlt……

Virtualbox

Der sker ikke så meget på Somes.dk for tiden, da undertegnede knokler på med teorien til det forbandede kørekort….der er vist alligevel noget om at jo ældre man bliver, jo sværere bliver det !!

Jeg har faktisk allerede fortalt min søde børn, at hvis ikke de får det taget inden de er 20, så betaler jeg det ikke 🙂

Fordi jeg er typen der går med livrem og seler i visse aspekter af mit liv, så har jeg virkelig formået at få samlet alle tænkelige hjælpemidler til det hersens kørekort. Jeg har mulighed for at logge på www.køreklar. dk for at “træne ,den teori jeg har gennemgået tidligere, jeg har bogen, og CDén og nu hvor jeg er nået så langt i forløbet…og hvem ville have troet det… ja så har min IT-kyndige husbond sørget for at jeg kan køre forskellige tests på en virtuel PC på min MAC. Alt hvad jeg skal gøre, er at starte VirtualBox og så starter en Windows XP Pro. Jeg behøver ikke engang at sætte teori CD’en i. Han har lavet et “image” som køre via Deamon Tools. Jamen er det ikke fantastisk, det eneste, jeg mangler nu, er sådanne en tidsvender som Hermione får af Dumbledore i Harry Potter, så ville min lykke være gjort, for jeg synes godt nok, at det er tidskrævende med alt de bil-halløj oven i alt det andet, som jeg prøver at få tid til.

Nå, men i løbet af den næste uge, skulle der gerne være flere fritimer i mit liv, og så sker der lidt igen her på siden.