Kørekortet, hvordan går det egentligt med det?

Er der rigtig mange der spørger…….måske foranlediget af min lidt høje alder 🙂

Og jeg må sige at set i lyset af at jeg ALDRIG havde kørt bil før jeg tøffede rundt i kravlegården (og ja jeg fik faktisk bilen til at bevæge sig den rigtige vej)ja så går det vist nok meget godt…….min kørelærer er i hvert fald ikke helt fuldstændig afvisende.

Jeg kører i en VW Touran, og det er jo en lidt stor Diesel, og det er faktisk ok. Når bilen er så stor så føler jeg mig ikke så lille i trafikken og en diesel bil går jo heller ikke så nemt i stå som en benzin…og det er da også meget rart.

Et minor setback er så lige noget  med noget svimmelhed for 1 år siden, der nu lige gør at min lægeerklæring skal forbi embedslægen……hvor træls er det ligesom lige, når nu svimmelheden er væk …. nu gik det ellers lige så godt med at kende de forskellige pedaler fra hinanden 🙂 og jeg har også væsentligt bedre styr på gear, spejle, at læse skilte  i trafikken og hvad ved jeg…..nu er der så skruet lidt ned for tempoet, indtil embedslægen forhåbentlig siger god for min lægeerklæring, så jeg kan blive indstillet til teoriprøven 🙂