Stegt flæsk:12 skiver stegeflæsk eller kogeflæsk (ca. 500 g), ½ tsk groft salt
Persillesauce: ½ liter skummet- eller minimælk, 2½ spsk maizena, 2 dl hakket frisk persille, ½ tsk sukker, 1 tsk groft salt, ¼ tsk peber. Man kan også snyde lidt og blot bruge Karolines Køkkens Hvide sauce og tilsætte persille, sukker, salt og peber og derefter evt jævne den med Maizena, med snyde-metoden bliver retten lidt federe
Kartofler: 1 kg kogte kartofler
Salat: 800 g salat af finstrimlet hvidkål, fintrevet gulerod og finthakket appelsin
Stegt flæsk:
- Læg flæskeskiverne på en rist med et fad eller en bradepande under.
- Steg flæsket midt i ovnen i ca. ½ time ved 250º- til det er gyldenbrunt og sprødt.
- Drys med salt.
Persillesauce:
- Rør mælken sammen med maizena i en gryde og kog op under omrøring.
- Tilsæt persille og sukker og lad saucen koge i ca. 5 minutter under stadig omrøring.
- Tilsæt salt og peber og smag til.