Dette er helt sikkert ikke en fin og original opskrift, der kan siges at komme fra nogen stor mester eller sådan noget, den ligger i mit hoved og forsøges her genkaldt, så den kan blive nedskrevet.
500 g frisk pasta (grov af mærket Levevis) 200 g god røget bacon i strimler/tern, 1 spsk olivenolie, salt, friskkværnet peber, 6 pasteuserede æggeblommer, 1 1/2 dl fløde, 100 g friskrevet parmesan
Tilbehør: 800 g blandet salat og 700 g Grove Ciabattaflutes eks AMO´s brødblanding
- Steg baconstykkerne i olien ved jævn varme og drys lidt peber over.
- Pisk æggeblommer og fløde med salt, peber og halvdelen af parmesanosten.
- Kog pastaen al dente, dryp godt af, og bland straks med baconstykker og ægge-flødeblandingen. Varmen fra pastaen vil nu give ægge-flødeblandingen en cremet og lækker konsistens.
- Skal serveres med det samme med resten af parmesanosten og et godt drys friskkværnet peber.
Børnekarakter 5
Print denne post
Opsamling
Opskriftsnavn
Pasta Carbonara
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
5 Review(s) Based on