Grønsager: 600 g rødbeder, 600 g pastinakker, 6 gulerødder, 2 spsk. olivenolie, salt og peber, 600 g skrubbede kartofler
Kød: 2 små svinemørbrad (ca. 600 g), 4 tsk. tørret rosmarin, 1 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber,
Sauce: 2 dl portvin, 2 dl bouillon, 2 dl cremefine 7%, 2 tsk. dijonsennep, salt og friskkværnet peber
Grønsager:
- Tænd ovnen på 225°.
- Skræl rødbeder, pastinakker og gulerødder, og skær dem i tern.
- Vend grønsagerne med halvdelen af olien. Krydr med salt og peber, og fordel grønsagerne på en bageplade med bagepapir.
- Skær kartoflerne i både, og vend dem med resten af olien. Læg kartoflerne på bagepladen ved siden af grønsagerne. Krydr med salt og peber.
- Bag grønsager og kartofler i ovnen i 30-40 minutter, eller til de er møre – det afhænger af størrelsen.
Kød:
- Afpuds mørbradene, og skær dem i 8 bøffer. Krydr bøfferne med rosmarin, salt og peber.
- Varm olien på en pande, og steg bøfferne i ca. 4 minutter på hver side (afhængigt af tykkelse). Tag bøfferne af panden. Læg dem til side, og hold dem varme.
Sauce:
- Hæld portvin på panden, og kog op.
- Tilsæt bouillon og fløde, og smag saucen til med sennep, salt og peber.