150 g bacon i tynde skiver, 300 g hvid tørret pasta, 1-2 spsk oliemargarine, 1 løg i grove tern
100 g finthakkede soltørrede tomater, 1 squash i stave, 5 forårsløg i skrå stykker, 100 g Buko® Light pikant, ¾ dl kogende pastavand, friskkværnet peber
Pynt evt. med toppen af forårsløgene skåret i tynde strimler
Tilbehør: Hverdagsboller eller AMO´s grove ciabattaflutes
- Fordel baconskiverne på kold pande og steg ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg derefter baconskiverne til de er gyldne og sprøde.
- Læg baconen på et stykke køkkenrulle eller fedtsugende papir.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, således at den er mør, men ikke blød.
- Opvarm oliemargarinen (uden at det bruner). Svits løg og tomater i ca. 1 min.
- Tilsæt squash og forårsløg og svits i yderligere ca. ½ min.
- Rør friskost med pastavand og hæld det i panden sammen med peber.
- Smag til.
- Hæld den afdryppede pasta sammen med grønsager og bacon i en stor varm skål. Vend rundt og server.