Sennepskoteletter: 4-6 svinekoteletter (ca.500 g), 1 tsk groft salt, peber, 25 g oliemargarine, 1/2 liter madlavningsfløde, 1-2 knust fed hvidløg, 3-4 spsk fransk sennep, evt. 3 spsk hakket frisk persille
Tilbehør: 1 kg kartofler, kartoffelmos eller Ris: 3 dl jasmin eller basmatiris, ½ tsk salt, 5 dl vand.
Grøntsager: 500 g broccoli skåret i buketter, 6 gulerødder skåret i stave
Sennepskoteletter:
- Bank koteletterne let og skub dem sammen igen.
- Krydr med salt og peber.
- Lad oliemargarinen bruse af og brun koteletterne.
- Steg dem færdige ved svag varme, 1-2 min. på hver side.
- Læg koteletterne i et ildfast fad og hold dem varme.
- Kog panden af med fløde, hvidløg og sennep, og lad saucen koge til den er jævn.
- Smag til.
- Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ved 200 i ca. 30 minutter.
- Drys evt. med persille inden servering.
Ris:
- I en gryde koges de 3 dl ris, ½ tsk salt, 5 dl vand i 10 minutter. dernæst tages risene af kogepladen og lades da hvile i endnu 10 minutter.
Grøntsager:
- Damp grøntsagerne efter smag
Opsamling
Opskriftsnavn
Sennepskoteletter med ris og dampede gulerødder og broccoli
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
1 Review(s) Based on