Mac, hvor er det godt “du” er tilbage

Nu er der så gået omkring en måned siden min lille Macbook kom hjem igen…..ihhh hvor er det dejligt, jeg er så småt ved at vænne mig til at bruge den igen.

IMG_6303 (Large)

jeg var jo blevet lidt PC-skadet gennem de sidste 8 mdr.. Det tager jo lidt længere tid alting, når man har vænnet sig til mandens stationære, med de 2 kæmpestore skærme, hvor overblikket jo selvfølgelig er noget bedre. Men til gengæld er det fedt igen at kunne hænge ud i sofaen, i toget og slænge sig på sengen og så stadig være online……Det er i realiteten ret tidsrøvende, man sig ikke til min kære husbond, at jeg har erfaret dette. Så forventer han nok mere forståelse, end jeg kan honorere, når jeg ind i mellem mener, at han skal lave noget andet (end at sidde og hænge ved sin PC).

Nu skal jeg bare i gang med at bruge iPhoto og iMovie igen…….og så kan jeg vist få Picasa til Mac nu, så mon ikke jeg skal have det installeret ved lejlighed…..nej det skal jeg så ikke lige nu…

Google lap

…..beta-versionen stinker, den glemmer ligesom indekseringen, således at hver gang jeg åbner programmet, indekserer det på ny. Det tager alligevel lidt tid at gøre det med 24.000 billeder. De arbejder vist på problemet, så der er håb forude.