Taco-pizza

1 pk, tacomix, 2 rødløg, 2 tomater, 2 ds konc. tomatpuré, 2 fed hvidløg, 120 g barbercuesauce, 100 g revet mozarella, 2 færdige pizzadeje, 500 g hakket oksekød, 2 spsk olivnolie, 1 tsk salt, 1 dl vand

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Skær rødløg i halve tynde skiver
  3. hak hvidløg fint
  4.  Opvarm olivenole og steg det hakkede kød 2.4 minutter, til det er brunet af og gennemstegt
  5. Tilsæt tomatpuré, hvidløg og vand samt tacokrydderi, og steg indtil det tykner
  6. Krydr med salt og peber
  7. Rul pizzadeje ud og fordel tacokødet udover
  8. top med rødløg, dryp med barbecuesauce og drys med revet mozarellaost
  9. Bag pizzaerne i ovnen i 14-16 minutter
  10. Mn sPizzaerne bages, laves tomatsalsaen, ved at hakke tomarerne fint og disse krydres med salt og peber samt en smule olivenole
  11. Servering: skær pizzaerne i mindre stykker, og top med tomat
Print denne post Print denne post