1 pk, tacomix, 2 rødløg, 2 tomater, 2 ds konc. tomatpuré, 2 fed hvidløg, 120 g barbercuesauce, 100 g revet mozarella, 2 færdige pizzadeje, 500 g hakket oksekød, 2 spsk olivnolie, 1 tsk salt, 1 dl vand
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Skær rødløg i halve tynde skiver
- hak hvidløg fint
- Opvarm olivenole og steg det hakkede kød 2.4 minutter, til det er brunet af og gennemstegt
- Tilsæt tomatpuré, hvidløg og vand samt tacokrydderi, og steg indtil det tykner
- Krydr med salt og peber
- Rul pizzadeje ud og fordel tacokødet udover
- top med rødløg, dryp med barbecuesauce og drys med revet mozarellaost
- Bag pizzaerne i ovnen i 14-16 minutter
- Mn sPizzaerne bages, laves tomatsalsaen, ved at hakke tomarerne fint og disse krydres med salt og peber samt en smule olivenole
- Servering: skær pizzaerne i mindre stykker, og top med tomat