4 æg, 1 avocado, 1 imefrugt, salt og friskkværnet peber
Til servering: 250 g rejer, 1 potte brøndkarse, 1 limefrugt, ½ tsk. tørrede chiliflager
- Bring letsaltet vand i kog i en gryde. Læg forsigtigt æggene ned i vandet, og kog dem under låg i 10-12 minutter, til de er hårdkogte.
- Afkøl æggene, og pil dem.
- Halvér æggene på langs, løft forsigtigt blommerne ud med en ske, og læg dem i en skål.
- Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab avocadokødet ud.
- Blend æggeblommerne sammen med avocado og limesaft i en minihakker/blender, og smag cremen til med salt og peber.
- Fyld avocadocremen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt den i hullet på de halve æg, hvor æggeblommerne tidligere var.
- Anret de fyldte æg på et fad sammen med rejer, brøndkarse og limefrugt skåret både. Drys med tørrede chiliflager