Æg fyldt med avocadocreme og rejer

4 æg, 1 avocado, 1 imefrugt, salt og friskkværnet peber

Til servering: 250 g rejer, 1 potte brøndkarse, 1 limefrugt, ½ tsk. tørrede chiliflager

  1. Bring letsaltet vand i kog i en gryde. Læg forsigtigt æggene ned i vandet, og kog dem under låg i 10-12 minutter, til de er hårdkogte.
  2. Afkøl æggene, og pil dem.
  3. Halvér æggene på langs, løft forsigtigt blommerne ud med en ske, og læg dem i en skål.
  4. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab avocadokødet ud.
  5. Blend æggeblommerne sammen med avocado og limesaft i en minihakker/blender, og smag cremen til med salt og peber.
  6. Fyld avocadocremen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt den i hullet på de halve æg, hvor æggeblommerne tidligere var.
  7. Anret de fyldte æg på et fad sammen med rejer, brøndkarse og limefrugt skåret både. Drys med tørrede chiliflager
Print denne post Print denne post