600 g fersk laksefilet, 250 g nudler, 300 g, grønne asparges, 1 bundt forårsløg, 300 g broccoli, 100 g sukkerærter, 2 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber, 2 spsk. sesamfrø, 2limefrugter
Sojamarinade: 40 g frisk ingefær, 2 spsk. sojasauce, 1 spsk. rørsukker
- Skær laksen ud i store tern på ca. 4 x 4 cm.
- Skræl ingefærstykket, og riv det fint.
- Rør sojasauce, ingefær og rørsukker sammen.
- Vend laksen i marinaden, og lad den marinere i 20 minutter i køleskabet.
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
- Knæk den træede ende af aspargesene.
- Rens forårsløg.
- Skær asparges og forårsløg i 3 cm lange stykker.
- Skyl broccolien, og skær den i små buketter.
- Skyl sukkerærterne.
- Vend alle grøntsagerne med olie, salt og peber.
- Klip 4 stykker bagepapir og 4 stykker alufolie på 40 x 40 cm.
- Fordel nudler og grøntsager på bagepapiret, og læg laksen ovenpå.
- Pak først maden godt ind i bagepapiret og derefter i alufolie.
- Læg pakkerne i ovnen ved 200 grader ca. 7 min. på hver side (vend dem forsigtigt)
- .Anret pakkerne direkte på tallerkenerne, drys med sesamfrø, og servér med limefrugt skåret i både.