1 svinemørbrad, salt og peber, 1 tsk. tørret oregano, 1 tsk. tørret basilikum, 3 spsk. olivenolie til stegning, 3 fed hvidløg, 50 g soltørrede tomater, 2½ dl hvidvin, 2½ dl, piskefløde, 500 g
frisk pasta, 1 håndfuld, rucola, 1 håndfuld frisk basilikum
- Puds mørbraden for sener, og skær den i skiver på 2 cm.
- Krydr skiverne med salt, peber, oregano og basilikum.
- Brun mørbradskiverne på begge sider i olie på en pande.
- Pil og pres hvidløg, og lad det stege med på panden.
- Hak de soltørrede tomater groft, og vend dem i.
- Hæld hvidvin og fløde på panden.
- Lad retten simre i ca. 15 minutter, til mørbradskiverne er gennemstegte.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Servér pasta med mørbrad og tomat-fløde-sauce, og drys med rucola og basilikumblade