300 gr. Quorn fars (1 pakke), 1 spsk. olivenolie, 1 finthakket løg, 1 knust hvidløgsfed, 1 tsk. chillipulver, 1 tsk. stødt spidskommen, 1 tsk. kanel, 1 dl grøntsagsbouillon, 1 ds. hakkede tomater, 1 ds. kidneybønner (drænet for væske), 2 spsk. tomatpuré, 1 spsk. tomatketchup, 2 tsk. tørret oregano, 2 spsk. hakket koriander, plus ekstra til pynt,
Raita : 6 spsk. græsk yoghurt, 2 snittede forårsløg, ½ agurk i små tern,
Øvrigt tilbehør: ½ snittet iceberg, 8-10 cherrytomater i kvarte, 4-6 store tortillaer, 100 gr. reven cheddar
- Forvarm ovnen til 180 ºC.
- Varm olien i en stor stegepande .
- Steg løg og hvidløg i 2 min. og tilsæt derefter chilipulver, spidskommen og kanel og steg i yderligere 1 minut.
- Tilsæt Quorn farsen , bland det godt med krydderierne og lad det stege i 1 min.
- Tilsæt grøntsagsbouillon, hakkede tomater, bønner, tomatpuré, tomatketchup og oregano.
- Krydr efter smag med salt og friskmalet, sort peber og rør derefter korianderen i.
- Læg låg på og lad det hele simre i 10 min.
- Gør dine toppings klar ved at blande yoghurt, forårsløg og agurk, og Sæt blandingen i køleskabet, indtil retten skal serveres.
- snit salaten
- Tacokopper: find en udstikker / et glas med diameter 12 cm til at udstikke cirkler i tortillaerne.
- Udstik så mange som muligt.
- Læg hver af disse cirkler i bunden af en muffinform
- . Sæt muffinformen i ovnen i 12-14 minutter, indtil tortillaerne er gyldne og sprøde.
- Server