3-4 salsicciapølser, olivenolie, 1 hakket løg, 2 stilke snittede bladselleri, 1 liter hønseboullion, 1-2 dl fløde, 2-300 g kartofler i skiver, 200 g palmekål, salt og friskkværnet peber
Topping: 200 g bacon terninger, persille
Desuden: godt brød
- Klem farsen ud af pølserne, og steg den i lidt olivenolie.
- Lad farsen brune let.
- Tilsæt løg og bladselleri, og sautér kort, uden at grøntsagerne tager farve.
- Hæld boullin og fløde på, og kog op.
- Tilsæt kartoflerne, og lad dem simre i suppen i 15-20 minutter .
- Snit palmekålen groft, kassér den nederste ende af kålen. og kom den med i suppen,
- Den skal have ca. 10 minutter.
- Smag til inden servering.
- Rist baconen sprød og anret suppen i store varme skåle eller dybe tallerkner.
- Top med bacon og persille, og servér straks.
[print Link]