4 store bagekartofler, 6 forårsløg, 2 spsk grovkornet sennep,2 dl frisk persille, 300 g hytteost, en god cheddar, salt, friskkværnet peber, olivenolie
- Skrub kartoflerne godt
- Smør dem ind i lidt olivenolie, og lægge dem på hvert et stykke stanniol
- Bag kartoflerne ved 180 grader varmluft i 1 time – tjek med lille kniv om de er gennemstegte. Fold stanniolen omkring kartoflerne, hvis de bliver for mørke undervejs.
- Halvér kartoflerne på den bredeste led og fjern forsigtigt kartoffel-indmaden, uden at ødelægge skrællen. (så der bliver lavet en lille skål)
- Hak forårsløgene
- Hak også persille.
- Bland kartoffel-indmaden med hytteost, sennep, forårsløg, persille og godt med salt og peber.
- Kom fyldet tilbage i skallerne
- riv cheddar groft på toppen og bag videre i cirka 20 minutter, til osten er sprødt op . (Skru evt lidt op for varmen til sidst.)
Serveres med en god fyldig grøn salat
Print denne post