Stegte rejer med chili og hvidløg (forret til 4 personer)

400 g store rejer ( evt fra frost), 4 fed hvidløg, 1 frisk rød chili, 3 spsk olivenolie til stegning, salt og friskkværnet peber

Til servering: 2 spsk olivenolie, saft af 1 citron, 3 spsk finthakket bredbladet persille, groft brød

  1. Tø rejerne op, hvis de er frosne.
  2. Pil hvidløgene, og rens chilien.
  3. Skær chili og hvidløg i tynde skiver.
  4. Steg Hvidløg og chili i olie på en pande ved lav varme i ca. 2 minutter, således at olien tager smag.
  5. Tilsæt rejerne, og lad dem stege med i ca. 3 minutter.
  6. Krydr med salt og peber.
  7. Ved servering:  Anret rejerne på en tallerken, og dryp lidt olie og citronsaqft over.
  8. Drys med friskhakket persille, og server straks med brød til.
Print denne post Print denne post