Hvad går tiden med……

Hvad går tiden dog med…… jeg synes den forsvinder ud mellem fingrene på mig – der er om en lille uge kun 3 måneder til juleaften….

Vi har bestemt et efterår der flyver af sted……Ny skolestruktur i Næstved Kommune har medført skoleskift for ælstebarnet og massiv lærerskifte for den mellemste, det har da nok lige udfordret den travle familie en ekstra tand. Samtidig kræver det sin mand (og kvinde) at følge med en 5 årig krudtugle, et fuldtidsarbejde for undertegnede og  et nyt job for Jesper med lidt flere interessetimer, ja det sætter lige sætter lige prikken over iét. Hvordan f….. får de andre det til at løbe rundt ?????

Ja de løber nok bare stærkere, ligesom os…..

Men jeg har alligevel lige fået nået at se den dejligste veninde til lækker brunch. Jeg får løbet 4 gange om ugen – og er nu oppe på næsten 4 km pr gang  – klapper lige mig selv på skulderen her, da det er LANGT for mig :).  Vejret har budt os en lille “indian summer”, som selvfølgelig nydes  med børn i haven, bålaften med s´mores o.l.. Min mand og  poderne er raske og friske. Jeg får lavet madplaner til hver uge. Vi har alle rent tøj i skabene, hjemmet er acceptabelt rengjort, og alle får mad og drikke i den sundere afdeling – så måske er der håb forude – også for Familien Lundby Rasmussen