Fundet i SpiseLiv ( et tillæg til Boligliv 10/2014)
ca. 30 stk.
3 æggehvider, 2 æggeblommer, 3 spsk sukker, 2½ dl kærnemælk, 2 dl fløde, 2 tsk bagepulver, 250 g mel, små skumfiduser, 1 plade god chokolade
- Del æggene i blommer og hvider, og pisk hviderne stive.
- Pisk æggeblommer og sukker til en luftig creme.
- Rør kærnemælken og fløden i æggeblommerne.
- Bland bagepulver med mel, og rør de sammen med æggeblomme-blandingen (HUSK vådt i tørt så undgår du klumper i dejen)
- Vend derefter æggehviderne i blandingen.
- Varm en æbleskivepande op, og kom en lille smule smør i bunden.
- Hæld dejen i, men ikke helt op til kanten.
- Prop 2 små skumfiduser og et stykke chokolade ind i midten.
- Når æbleskiven kan slippe, da vendes den.