Æbleskiver med chokolade og skumfiduser

Fundet i SpiseLiv ( et tillæg til Boligliv 10/2014)

ca. 30 stk.

3 æggehvider, 2 æggeblommer, 3 spsk sukker, 2½ dl kærnemælk, 2 dl fløde, 2 tsk bagepulver, 250 g mel, små skumfiduser, 1 plade god chokolade

  1. Del æggene i blommer og hvider, og pisk hviderne stive.
  2. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig creme.
  3. Rør kærnemælken og fløden i æggeblommerne.
  4. Bland bagepulver med mel, og rør de sammen med æggeblomme-blandingen (HUSK vådt i tørt så undgår du klumper i dejen)
  5. Vend derefter æggehviderne i blandingen.
  6. Varm en æbleskivepande op, og kom en lille smule smør i bunden.
  7. Hæld dejen i, men ikke helt op til kanten.
  8. Prop 2 små skumfiduser og et stykke chokolade ind i midten.
  9. Når æbleskiven kan slippe, da vendes den.
Print denne post Print denne post