Sprøde snackruller (20 stk.)

Fundet i SpiseLiv ( et tillæg til Boligliv 10/2014)

1 løg, 2 gulerødder, 150 g selleri, 150 g hvidkål uden stok, 1 spsk olivenolie, 1 tsk stødt karry, 1 fed hvidløg, 100 g feta eller salattern, 1 håndfuld persille, salt og friskkværnet peber, 2 spsk hvedemel+ lidt koldt vand til pensling, 5 plader filodej, ½ dl vindruekerneolie til stegning

Tilbehør:  1 dl sød chilisauce

  1. Hak løget. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Riv sellerien, og snit kålen fint.
  2. Varm olien på en slip-letpande, og rist karryen af.
  3. Steg løg, gulerødder, selleri og kål sammen med presset hvidløg. Steg til kålen er næsten mør.
  4. Tag panden af varmen, og vend grønsagerne med fetaost i tern og hakket persille.
  5. Smag til med alt og peber.
  6. Rør mel og vand til en klistret masse.
  7. Skær hver filodej ud i 4 stykker.
  8. Kom fyld på den smalle side af dejen.
  9. Pensl kanterne med melet.
  10. Fold kanterne ind og rul tæt omkring fyldet.
  11. Varm en gryde med vindruekerneolie.
  12. Steg rullerne sprøde i olien i ca. 5 minutter, og læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  13. Server med sød chilisauce.
Print denne post Print denne post