Nudelsalat

350 g tørrede ægnudler, 3 liter vand, 1 spsk groft salt, 3 spsk stærk mangochutney, 3 spsk japansk sojasauce, friskkværnet peber, 250 g grønne asparges i mindre stykker
3 gulerødder i tynde, skrå skiver, 1 agurk i tynde strimler, 100 g Cheasy® Salatost i tern 3%

  1. Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 1-2 min. under omrøring er nudlerne “løst op” og møre uden at være bløde.
  2. Hæld nudlerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Lad nudlerne dryppe godt af.
  3. Rør mangochutney, sojasauce og peber sammen til en dressing og bland den med nudler, asparges, gulerødder og agurk. Vend det hele godt sammen og smag til.
  4. Anret nudelsalaten i et stort fad.
Print denne post Print denne post