350 g tørrede ægnudler, 3 liter vand, 1 spsk groft salt, 3 spsk stærk mangochutney, 3 spsk japansk sojasauce, friskkværnet peber, 250 g grønne asparges i mindre stykker
3 gulerødder i tynde, skrå skiver, 1 agurk i tynde strimler, 100 g Cheasy® Salatost i tern 3%
3 gulerødder i tynde, skrå skiver, 1 agurk i tynde strimler, 100 g Cheasy® Salatost i tern 3%
- Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 1-2 min. under omrøring er nudlerne “løst op” og møre uden at være bløde.
- Hæld nudlerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Lad nudlerne dryppe godt af.
- Rør mangochutney, sojasauce og peber sammen til en dressing og bland den med nudler, asparges, gulerødder og agurk. Vend det hele godt sammen og smag til.
- Anret nudelsalaten i et stort fad.