Tortillawraps med kylling og ærtepesto

Ærtepesto: 200 g friskbælgede ærter, 1 fed hvidløg, 50 g parmesanost, 1 dl. olivenolie, saften af ½ citron, salt og peber

Øvrigt fyld: 1 bakke babyleaves, 1 salathoved efter eget valg, 500 g ærter i bælg, 250 g kyllingebryst, 4 fuldkornstortillas, 100 g revet ost

Ærtepesto:

  1. Kom ærter, presse hvidløg, revet parmesan og olivenolie i en blender og kør til en pestolignende konsistens.
  2. Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber

Kylling:

  1. Kog kyllingen i letsaltet vand (der lige dækker kødet) i ca. 15 minutter.
  2. Kasser vandet og findel kyllingekødet

Forbered tortillas:

  1. Fordel tortillaerne på bageplader med bagepapir.
  2. Drys med ost og lun dem i ovnen ved 175 grader i ca 8 minutter til osten lige netop er smeltet
  3. Fordel salat, ærtepesto, ærter og kylling på tortillaerne og rul dem sammen
Print denne post Print denne post