20 stk
2.5 dl fingervarmt vand, 25 g gær, 1 tsk salt, 1 tsk sukker, 1 spsk olie, 400 g hvedemel, 10 gode pølser, skåret i halve
Evt. sammenpisket æg til pensling
- Opløs gæren i vandet og tilsæt salt, sukker og olie.
- Kom til sidst melet i og ælt til en glat og blød dej. Måske skal der bruges mere eller mindre mel, så pas på med at tilsætte det hele på én gang.
- Lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Slå dejen ned og skær den i 20 stykker.
- Sno hvert stykke til en tynd dejstrimmel og sno den uden om hver halve pølse. Klem godt sammen, så dejen bliver siddende på pølsen ligesom snobrød på en pind.
- Lad hornene efterhæve på en bageplade i ca. 30 minutter,
- Pensl da med sammenpisket æg eller bare med lidt vand.
- Bag hornene ved 180 gr i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
- Lad dem køle af på ovnristen og server dem lune med sennep og ketchup.