Copenhagen Sakura Festival

Så var vi lige et smut på Langelinie med hele den pukkelryggede familie til Copenhagen Sakura Festival, Victoria havde også et par veninder med.

Fin togtur derind, på trods af vi måtte sidde i mellemgangen, jeg havde fået valgt et Hamborg-tog – ikke så fantastisk en ide, men  børnene var godt humør hele vejen.

Skift til S-tog med klapvogn og ingen elevatorer er lidt en prøvelse, men vi nåede frem til de smukkeste blomstrende kirsebærtræer og især pigerne var noget nær havnet i himlen med al det forskellige japanske merchandise der var, te- ceremonier og forskelligt.

Turen hjem var lidt en prøvelse, da Valdemar fik et af sine sjældne med i den grad voldsomme raserianfald, så undertegnede gik lidt flad på batterierne ……. det var hårdt at holde stand uden sutten, som de forfærdelige forældre havde glemt helt i Næstved !!!!!!!

Huskekage til mor !!!!!

Vi kom endeligt på et tog og så var roen genoprettet, nu sover den lille pode, noget så sødt, Jesper og Alexander ser Ironman 1, og pigerne har redt op i kælderen, brændeovnen er tændt dernede og de hygger  med film og popcorn…..og jeg planlægger fødselsdag !!!!