Store flyttedag for www.somes.dk

Det er ikke mange gang jeg har oplevet dét, at have vokset fra noget og så komme videre!I forhold til somes.dk og min host www.one.com var det nået dértil.

somes oldFaktisk havde det udartet sig til intet mindre end et tre-kants drama, hvor min kære Jesper insisterede på, at det var enten ham eller one.com….eller som med hans ord “Skift til noget med snapshots og staging eller jeg dropper min support” og “gerne noget hvor supporten primært håndtere WordPress” og “..og noget hvor DNS’en spiller sammen med Office 365..” … WHAT !?!?!

Det jeg hørte var … “Jeg hjælper dig ikke mere“…”Office 365 og SharePoint stopper med at virke“…”WordPress“…”Jeg er besværlig og primadonna-agtig” og kvitterede så med “så find noget der virker“.

Jeg kan forstå, at han har brug en del tid på at undersøge markedet, faktisk laaang tid. Nu er ventetiden dog ovre og somes.dk er nu flyttet !

somes newValget faldt på WPengine og GratisDNS .

Selv om jeg helst ikke vil indrømme det, er det faktisk rigtigt fedt. Staging er SÅ smart – det kommer jeg helt sikkert til at bruge.

Ift. til somes.dk er der ske følgende:

  1. Nyt design (responsive)
  2. Musik til maden 🙂
  3. Nye og bedre kategorier
  4. Gennemredigering af +900 posts således, at opskrifter er lettere at følge
  5. Sticky post’s som jeg kommer til at bruge til, at fremhæve sæson, temaer, opskrifter mv..

Som altid … min blog er skrevet af og mest til mig selv. Den holder styr på mine madplaner/opskrifter og tillader personer omkring med at følge med i vores lidt travle liv.  Syntes du at bloggen er brugbar er det bare super fedt !

Du er selvsagt velkommen til at skrive til mig på stine@somes.dk. Jeg tager gerne imod ideer, opskrifter m.v..

Stine