Fastelavn 2009

I år, 2009…….

……har Victoria ønsket at blive klædt ud som LÆGE, så vi må i gang med at få lavet en kittel og mon ikke jeg kan låne en operationsmaske og hat på arbejdet 🙂 desuden påtænker jeg at købe et stetoskop på apoteket og få flikket et navneskilt sammen, hvor der står at hun er læge ved 0.C´s hospital eller sådanne noget lignende. Derudover skal hun nok have en clipboard med patientdata, en bamsepatient, der er forbundet og sidst men ikke mindst en rød lægekuffert med fake-pilleæsker med mærkelige navne som stop-med-at-danse-piller, Læreren-siger-“legetime resten af dagen”-piller og Lær-at-stave-piller og Lær-at-regne-piller.

Alexander vil være en slimet snegl, gerne med så stort et sneglehus, at han kan kravle ind i det ! Vi vil forsøge at lave ham et rimeligt stort hus i hønsenet og papmaché, men det bliver nok ikke så stort at han kan sidde indeni. Og så skal vi have lavet en “hat” med øjne på stilke.

Nu er der jo kun en uge til Fastelavn, så vi arbejder hårdt på ovenstående de næste dage ……. billeder følger.