Cirkus Benneweis

 

 

 

I går, en dejlig onsdag, var jeg i Cirkus Benneweis med mine to poder, en veninde til min datter og min søster(moster). Det var jo en fantastisk oplevelse. Billetterne havde vi købt (meget billigt) gennem Victorias børnehave og prisen afspejlede pladserne en smule…..men ikke meget, vi kunne se alt det vi skulle og ungerne var ganske opslugte fra ende til anden. Der var desværre ikke så mange dyrenumre, men til gengæld var klovnene inde 5 gange i løbet af forestillingen, og det var noget ungerne var vilde med. I pausen var børnene ude og klappe en elefant, den var overhovedet ikke blød, den kradsede nærmest. Som det lidt glemsomme mor, der ellers syntes at hun havde fået pakket alt det en cirkustur kræver, ja så glemte jeg mit nye kamera. Ganske fedt, for der var jo heller ikke noget der var værd at fotografere….vel ! Nå jeg forsøgte at tage lidt billeder med min Nokia N70, men kvaliteten er også derefter…..dårlig.

Når nu mine små dejlige børn var så glade for og ikke mindst overvældende optagede af det der skete i manegen, og derfor opførte sig som engle gennem det meste af forestillingen, så tror jeg at vi skal i cirkus igen til næste år, måske endda på nogle lidt bedre pladser.

I kan se resten af de fantastiske billeder her