1 kylling på ca 1 kg, ½ bundt frisk estragon, 2 spsk. grov sennep, 1 spsk dijonsennep, 2 spsk rapsolie, 800 g små kartofler, ½ økologisk citron, 5 dl hønseboullion, 2½ dl fløde, salt, friskkværnet peber, 1 agurk, 1 bundt forårsløg
- Skyl kyllingen og dub den derefter tør igen med køkkenrulle.
- Hak estragon groft, og bland det med de to slags sennep.
- Smør kyllingen med blandingen.
- Brun dernæst kyllingen godt af i rapsolien, skyl kartoflerne og skær citronen i grove tern.
- Tilsæt citroner, kartofler og boullion til kyllingen og bring i kog.
- Dæmp varmen og lad retten simre i ½ time.
- Tilsæt fløde, og smag til med salt, peber og evt. sennep.
- Lad retten simre videre i 20 minutter, til kyllingen er mør.Flæk agurken, fjern kernerne og skær den i ½cm tykke skiver.
- Rens forårsløgene og skær dem i 3 cm stykker. Kom agurk og forårsløg i retten og lad det blive varmt (ca. 5 minutter).
Server kyllingen med sauce, grønsagerne og evt. et godt brød.